Tijdelijke (+/- 8 maanden) Sales Support (m/v)

Location
Company
Hansen Industrial Transmissions NV

Posted

Klantgericht Verandering omarmen Respect Gepassioneerd door techniek Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions meer dan 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we een

Tijdelijke (+/- 8 maanden) Sales Support (m/v)

Als Sales Support zorg je voor de commercieel - administratieve ondersteuning van onze externe verkopers en onze klanten. Je maakt eenvoudige offertes op, je geeft orders in en zorgt voor de opvolging hiervan. Voor dit laatste ben je dan ook het rechtstreekse aanspreekpunt voor onze klanten. Kortom: je vormt in 2 richtingen een onmisbare brug tussen de klant, de verkoper en de interne operations.

  • Ben je een administratieve duizendpoot en bovendien nog nauwkeurig en dynamisch?
  • Ben je niet op je mondje gevallen en kan je gesprekken voeren met een vleugje commerciële flair?
  • Ben je leergierig en hands-on ingesteld?
  • Functioneer je goed en graag in teamverband?
  • Sta je te popelen om wat technische kennis te vergaren over tandwielkasten en hun componenten?
  • Werk je vlot met de PC (MS Office pakket)?
  • Spreek je perfect Nederlands en vormt Engels spreken, lezen en schrijven geen probleem? Kennis van Frans en Duits is een pluspunt, maar geen must.
  • Heb je bovendien ervaring in een soortgelijke functie?

Echt iets voor jou? Laat het ons weten! Stuur snel je motivatiebrief en CV naar [email protected]!

What’s in it for you?

Je komt terecht in een dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst.
Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van bepaalde duur (+/- 8 maanden), met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, glijdende werkuren, 1,5 dag ADV-opbouw per maand, enz….).