1 CNC operator (m/v/x)

Published on
August 24, 2023


Contact

Leonardo da Vincilaan 1
2650 Edegem
Belgien

Mail: [email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions meer dan 100 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot-Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA-markt (Europa, Midden-Oosten, Indië en Afrika)

Momenteel zoeken we

1 CNC operator (m/v/x)

Als CNC operator binnen Sumitomo Drive Technologies produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten.

Functieomschrijving:

  • Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine.
  • Je programmeert, doet de opspanning, werkt de stukken af.
  • Je zorgt voor een eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

Profiel:

  • Je hebt een beroeps- of technische opleiding werktuigmachines of hebt hierin al een ruime ervaring.
  • Je hebt een goede kennis van verspanende technieken (draaien, boren, frezen) en je hebt ervaring met meettoestellen (micrometers, schuifmaten e.d.).
  • Je bent nauwkeurig en kwaliteitsbewust en hebt aandacht voor veiligheid.
  • Je werkt in een ploegensysteem.
  • Je spreekt vlot Nederlands.

Ben jij dé persoon die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected]!

Wij bieden jou een afwisselende job met verantwoordelijkheid in een dynamisch en groeiend team. Je start met een contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 9 ADV-dagen, fietsleaseplan, enz…). Bovendien kom je terecht in een toffe en flexibele werkomgeving.