Sales Engineer

Published on
January 07, 2022


Contact
[email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions NV meer dan 95 jaar knowhow in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we een

Sales Engineer

 

Als Sales Engineer maak je deel uit van het gearboxes (GB) team en ondersteun je het internationale sales team en onze klanten. Je vormt in twee richtingen een brug tussen verkopers en/of klanten en de interne afdelingen, zoals productie, inkoop, planning, engineering maar ook verzending, finance en services. Je maakt onder andere selecties en offertes, logt orders en volgt deze op. Verder zoek je ook actief mee naar verbeteringen en oplossingen wanneer er zich problemen voordoen bij orders.

  • Ben jij in het bezit van een bachelordipoma in een technische richting (bv. elektromechanica)? Of kan je relevante werkervaring voorleggen?
  • Spreek je perfect Nederlands en vormt Engels spreken, lezen en schrijven geen probleem? Kennis van Frans en Duits is een pluspunt, maar geen must.
  • Werk je vlot met de PC (o.a. MS Office pakket)? Schrikt een fikse dosis administratie je niet af?
  • Ben je een geboren planner, klantgericht, flexibel, communicatief en leergierig?
  • Ben je niet op je mondje gevallen en neem je graag initiatief?
  • Functioneer je goed en graag in teamverband?
  • Ben je creatief, gemotiveerd en heb je een hands-on mentaliteit?
  • Ben je sterk geïnteresseerd in techniek en ben je nieuwsgierig om meer te weten te komen over onze producten?

Ja? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken! Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar [email protected]!

Je komt terecht in een jong en dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst.

Wij bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 18 ADV-dagen, fietsleaseplan, glijdende werkuren, enz…).