Quality Control Officer Assembly (m/v)

Published on
June 29, 2023


Contact

Leonardo da Vincilaan 1
2650 Edegem
Belgien

Mail: [email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Indië en Afrika)

Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een

Quality Control Officer Assembly (m/v)

Als bediende kwaliteitsdienst Assembly sta je in voor diverse controles van tandwielkasten, de bijhorende processen en het afwerken van certificaten dossiers. Je functie bevindt zich binnen het kwaliteitsteam en draagt bij tot het op tijd leveren en een optimale doorlooptijd. Je rapporteert rechtsreeks aan de QA Manager.

Dagelijks sta je in voor:

 • Het nazicht van interne kwaliteitsbladen en de administratieve verwerking hiervan, inclusief eventuele bijsturing en opvolging.
 • De aanmaak van standaard certificaten (conformiteitsattest, testcertificaat, kwaliteitsattest,…)
 • De administratieve afhandeling van dossiers (verzamelen documentatie, foto’s, attesten,…)
 • Het nazicht van afgewerkte tandwielkasten en losse componenten door een audit aan de hand van een checklist.
 • Het finaal begeleiden van klanten, inspecteurs of andere afgevaardigden wanneer zij hun producten tussentijds of bij oplevering wensen te inspecteren ter acceptatie.

Ben je iemand met een technische achtergrond met kennis van mechanica, hydraulica en verspanings-technieken, oog voor kwaliteit en detail? Je bent bereid om zowel administratief werk te verrichten, hands-on op de werkvloer audits uit te voeren of klanten te woord te staan? Je herkent je daarenboven in volgende competenties:

 • Kennis van ERP systemen (kennis van Baan is een pluspunt), de courante MS Office-toepassingen (Excel, Word,…)
 • Kennis van QA-systemen zoals ISO9001 (kennis van ATEX is een groot pluspunt).
 • Leergierig met een goede dosis gezond verstand
 • Vlotte communicatie en omgang met medewerkers van alle niveau’s (arbeiders, bedienden, kader & directie) alsook externen zoals klanten, inspecteurs…
 • Volhardend en integer.
 • Vlotte kennis van Nederlands en Engels – basiskennis van Frans en Duits

What’s in it for you?

Bij Sumitomo Drive Technologies EMEIA, zoeken we naar collega’s die onze passie voor technologie delen. Of je nu in engineering, verkoop, productie of één van de ondersteunende afdelingen werkt, het zit in ons DNA om onze klanten op de eerste plaats te zetten en hen oplossingen te bieden die het verschil maken. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit ons sterker maakt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is je talent en attitude die het verschil maken.

Je komt terecht in een dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst. Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (Maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, 1,5 dag ADV-opbouw per maand, fietsleaseplan, enz….).

Overtuigd?

Laat het ons snel weten! Stuur je motivatie en CV naar [email protected]. Tot binnenkort!