Senior Service Engineer (m/v/x)

Published on
May 02, 2023


Contact

Leonardo da Vincilaan 1
2650 Edegem
Belgien

Mail: [email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions 100 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we een

Senior Service Engineer (m/v/x)


Als Senior Service Engineer ondersteun je de Serviceafdeling en vooral onze klanten. Deze functie rapporteert aan de Services Manager en is het escalatieniveau voor het Service-team. Dit houdt in dat alle technisch complexere projecten via jou lopen en je fungeert als expert op het vlak van productkennis. Je houdt het technische niveau van de afdeling op peil door anderen te coachen en opleidingen te geven. Bovendien vind je het fijn om af en toe bij de klant te gaan, om op locatie de problemen van onze klanten te verhelpen. Jouw uiteindelijke doel is om een gebruikte tandwielkast zo goed als nieuw, eventueel verbeterd, terug aan de klant te bezorgen.

De ideale kandidaat?

  • Je bent in het bezit van een Master of Science – in (elektro)mechanica en je kan een aantal jaren relevante werkervaring voorleggen.
  • Je bent een geboren teamplayer en vindt het leuk om je kennis te delen met anderen.
  • Je ziet problemen eerder als een uitdaging dan een last. Je neemt daarenboven graag initiatief en je weet op een creatieve manier een probleem aan te pakken en op te lossen.
  • Je houdt ervan om tandwielkasten (of hun onderdelen) te evalueren op hun werking. Je bent iemand die de handen uit de mouwen durft steken.
  • Je hebt een goede zakelijke kennis van Engels.
  • Anderen trainen, coachen en opleiding geven? Yes, please!
  • Nieuwe softwaresystemen aanleren schrikt je niet af. Je werkt reeds met MS Office, maar bijvoorbeeld ook met Inventor, AutoCAD of Salesforce
  • Ben je ook nog in het bezit van een VCA-attest? Great, dan kan je er meteen invliegen! Je zal namelijk af en toe on-site gaan bij klanten, eventueel in het buitenland, voor complexere interventies of voor het geven van opleidingen.

What’s in it for you?

Bij Sumitomo Drive Technologies EMEIA, zoeken we naar collega’s die onze passie voor technologie delen. Of je nu in engineering, verkoop, productie of één van de ondersteunende afdelingen werkt, het zit in ons DNA om onze klanten op de eerste plaats te zetten en hen oplossingen te bieden die het verschil maken. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit ons sterker maakt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is je talent en attitude die het verschil maken. Je komt terecht in een dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst. Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (firmawagen + tankkaart, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, 1,5 dag ADV-opbouw per maand, fietsleaseplan, enz….).

Overtuigd?

Geef ons snel een seintje via [email protected]