Service Engineer Repairs (m/v/x)

Published on
May 02, 2023


Contact

Leonardo da Vincilaan 1
2650 Edegem
Belgien

Mail: [email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions 100 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we een

Service Engineer Repairs (m/v/x)

 

Als Service Engineer Repairs zorg je voor de technische ondersteuning binnen Services (dienst na verkoop) aan klanten bij (interne) herstellingen aan hun tandwielkasten. Dit omvat technische voorbereiding van elk hersteldossier, ondersteuning van de techniekers op de werkvloer, alsook het opmaken van het technisch rapport na demontage, wat dient als basis voor een offerte. Indien de klant tot een effectieve bestelling overgaat, ben jij – samen met je collega’s - verantwoordelijk voor het lanceren van de orders en de verdere opvolging tot en met het moment waarop de tandwielkast gemonteerd en geleverd wordt.

Doorheen heel dit proces fungeer je als technische first point of contact voor onze klanten en de betrokken collega’s.

Is je interesse geprikkeld? Je staat te popelen om klanten te helpen? Beschik je bovendien over onderstaande kwaliteiten?:

  • Je bent in het bezit van een diploma in een technische richting (bvb. (elektro)mechanica) of je kan een aantal jaren relevante werkervaring voorleggen.
  • Je bent een geboren planner, flexibel en een echte teamplayer
  • Je ziet problemen eerder als een uitdaging dan een last. Je neemt daarenboven graag initiatief en je weet op een creatieve manier een probleem aan te pakken en op te lossen
  • Je houdt ervan om tandwielkasten (of hun onderdelen) te evalueren op hun werking. Je bent iemand die de handen uit de mouwen durft steken.
  • Je hebt een goede zakelijke kennis van Engels. Kan je ook nog Frans? Top, maar dit is geen must.
  • Nieuwe softwaresystemen aanleren schrikt je niet af. Je werkt reeds met MS Office, maar bijvoorbeeld ook met Inventor, AutoCAD of Salesforce.

 

What’s in it for you?

Bij Sumitomo Drive Technologies EMEIA, zoeken we naar collega’s die onze passie voor technologie delen. Of je nu in engineering, verkoop, productie of één van de ondersteunende afdelingen werkt, het zit in ons DNA om onze klanten op de eerste plaats te zetten en hen oplossingen te bieden die het verschil maken. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit ons sterker maakt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is je talent en attitude die het verschil maken. Je komt terecht in een dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst. Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (Maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, 1,5 dag ADV-opbouw per maand, fietsleaseplan, enz….).

Overtuigd?

Geef ons snel een seintje via [email protected]