Sales Support (m/f/x)

Published on
December, 2023


Company
Hansen Industrial Transmissions NV


Contact
[email protected]

Hansen Industrial Transmissions NV
Leonardo da Vincilaan 1
2650 Edegem
Belgien
Germany

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions 100 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot-Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA-markt (Europa, Midden-Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we

Sales Support (m/f/x)

 

Als Sales Support zorg je voor de commercieel - administratieve ondersteuning van onze externe verkopers en onze klanten. Je maakt eenvoudige offertes op, je geeft orders in en zorgt voor de opvolging hiervan. Voor dit laatste ben je dan ook het rechtstreekse aanspreekpunt voor onze klanten. Kortom: je vormt in 2 richtingen een onmisbare brug tussen de klant, de verkoper en de interne operations.

 

  • Ben je een administratieve duizendpoot en bovendien nog nauwkeurig en dynamisch?
  • Ben je niet op je mondje gevallen en kan je gesprekken voeren met een vleugje commerciële flair?
  • Ben je leergierig en hands-on ingesteld?
  • Functioneer je goed en graag in teamverband?
  • Sta je te popelen om wat technische kennis te vergaren over tandwielkasten en hun componenten?
  • Werk je vlot met de PC (MS Office pakket)?
  • Spreek je perfect Nederlands en vormt Engels spreken, lezen en schrijven geen probleem? Kennis van Frans en Duits is een pluspunt, maar geen must.
  • Heb je bovendien ervaring in een soortgelijke functie?
     

Echt iets voor jou? Laat het ons weten! Stuur snel je motivatiebrief en CV naar [email protected]!


What’s in it for you?

Bij Sumitomo Drive Technologies EMEIA, zoeken we naar collega’s die onze passie voor technologie delen. Of je nu in engineering, verkoop, productie of één van de ondersteunende afdelingen werkt, het zit in ons DNA om onze klanten op de eerste plaats te zetten en hen oplossingen te bieden die het verschil maken. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit ons sterker maakt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is je talent en attitude die het verschil maken.

Je komt terecht in een dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst.

Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, 1,5 dag ADV-opbouw per maand, fietsleaseplan, enz….).