AREA SALES MANAGER – REGIO VLAANDEREN

Published on
January 16, 2020


Contact
[email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions 100 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken wij een

AREA SALES MANAGER – REGIO VLAANDEREN
 

Als Area Sales Manager vertegenwoordig je het industriële productengamma van Sumitomo Drive Technologies binnen jouw regio. Jouw focus ligt op regio Vlaanderen, maar af en toe kan je richting Nederland en/of Luxemburg gestuurd worden. Binnen deze regio ben je verantwoordelijk voor de uitbouw en het beheer van lange termijn relaties met bestaande, nieuwe en potentiële klanten.

Je staat in voor een complete en efficiënte klantenservice doorheen het volledige verkoopproces. In samenspraak met de Sales ondersteunende diensten in Edegem (België) zorg je ervoor dat aan de klant steeds de meest optimale oplossing wordt geboden in functie van zijn noden; Understand, Create, Make a Difference.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je beschikt over een diploma industrieel ingenieur elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Engels – je komt immers terecht in een internationale omgeving.
  • VCA-attest is een pluspunt.
  • Je bent een vlotte communicator en kunt nog beter luisteren. Je legt gemakkelijk contacten en bouwt netwerken op. In het klantencontact ben je een business partner: je begrijpt de klant, hun applicatie, hun markt en hun noden.
  • Je hebt een goed commercieel inzicht.
  • Je bezit de nodige dosis motivatie en enthousiasme om je doelstellingen te bereiken.
  • Je bent analytisch en je bent sterk in plannen en organiseren. Je bent stressbestendig.
  • Je bent nieuwsgierig en hands-on; on-site bezoeken bij eindgebruikers compleet in veiligheidsuitrusting? Yes, please!

What’s in it for you?

Bij Sumitomo Drive Technologies EMEIA, zoeken we naar collega’s die onze passie voor technologie delen. Of je nu in engineering, verkoop, productie of één van de ondersteunende afdelingen werkt, het zit in ons DNA om onze klanten op de eerste plaats te zetten en hen oplossingen te bieden die het verschil maken. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit ons sterker maakt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is je talent en attitude die het verschil maken.

Kiezen voor Sumitomo Drive Technologies EMEIA, betekent kiezen voor een internationaal bedrijf dat je een uitdagende job biedt met autonomie, een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, 18 ADV-dagen, een groeps- en hospitalisatieverzekering, firmawagen, een bonus waarbij zowel persoonlijke targets als business targets een rol spelen, enz…. Bovendien kom je terecht in een informele sfeer met aandacht voor je persoonlijke en professionele groei.

Overtuigd?

Laat het ons snel weten!
Stel jezelf voor in een kort filmpje van maximaal 2 minuten en stuur dit, samen met je CV, naar [email protected].
Doe je het liever ‘old school’ met een motivatiebrief? Dat mag ook.