Inside Technical Sales Support (x/m/v)

Published on
März 23, 2023


Contact

Leonardo da Vincilaan 1
2650 Edegem
Belgien

Mail: [email protected]

 

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions NV meer dan 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we een

Inside Technical Sales Support (x/m/v)

 

Als Inside Technical Sales Support maak je deel uit van het gearboxes (GB) team en ondersteun je het externe sales team en onze klanten. Je vormt in twee richtingen een brug tussen verkopers en/of klanten en de interne afdelingen, zoals productie, inkoop, planning, engineering maar ook verzending, finance en services. Je maakt onder andere selecties en offertes, logt orders en volgt deze op. Verder zoek je ook actief mee naar verbeteringen en oplossingen wanneer er zich problemen voordoen bij orders.

  • Ben je een geboren planner, klantgericht, flexibel, communicatief en leergierig?
  • Ben jij minimaal in het bezit van een bachelor in een technische richting (bv. elektromechanica)? Kan je relevante werkervaring voorleggen?
  • Heb je bovendien kennis van lagers, aandrijvingen en tandwielkasten is dat een mooi pluspunt, maar geen absolute vereiste!
  • Spreek je perfect Nederlands en vormt Engels spreken, lezen en schrijven geen probleem? Kennis van Frans en Duits is een pluspunt, maar geen must.
  • Ben je niet op je mondje gevallen en kan je gesprekken voeren met een vleugje commerciële flair?
  • Functioneer je goed en graag in teamverband?
  • Zie jij problemen eerder als een uitdaging dan een last en neem je de nodige initiatieven wanneer nodig?
  • Werk je vlot met de PC (o.a. MS Office pakket)? Schrikt een dosis administratie je niet af?
  • Heb je kennis en/of ervaring met ERP systemen, dan is dat een pluspunt!

Ja? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar [email protected]!

Je komt terecht in een jong en dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst.

Wij bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 18 ADV-dagen, fietsleaseplan, glijdende werkuren, enz…).