Onderhoudstechnieker/Storingstechnieker (m/f/x)

Published on
August, 2023


Contact
[email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions meer dan 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we een 

Onderhoudstechnieker/Storingstechnieker (m/f/x)

Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. 
 
Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark.  
 
Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie. 
 

  • Heb je een passie voor techniek?  
  • Ben je veelzijdig en hou je ervan om op een analytische manier technische problemen op te lossen?  
  • Heb je een bachelor of A2 diploma en kennis van en ervaring met elektriciteit, mechanica, hydraulica, geometrie?  
  • Heb je al gewerkt met PLC en CNC sturingen en kan je mechanische, elektrische en hydraulische tekeningen lezen en interpreteren?  
  • Je kan zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler die goed overlegt met collega’s?  
  • Stel je je flexibel op en ben je bereid om ingeschakeld te worden in onze ploegen- en wachtdienst?
  • Sta je daarenboven te popelen om nieuwe dingen bij te leren en je technische kennis aanzienlijk uit te breiden? 

 
Ja? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken! Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar [email protected]
 
Wij bieden jou een contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 9 ADV-dagen, enz…). Bovendien kom je terecht in een toffe en flexibele werkomgeving.