Planning & Supply Chain Support (m/v)

Published on
March 02, 2021


Contact
[email protected]

 

 

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions meer dan 95 jaar knowhow in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot-Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA-markt (Europa, Midden-Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we een

Planning & Supply Chain Support (m/v)
 

Als Planning en Supply Chain Support maak je deel uit van het Supply Chain Departement en zorg je voor de administratieve ondersteuning van onze planners en aankopers. Je bent verantwoordelijk voor het actualiseren en beheren van de systemen die onze planners en aankopers dagelijks gebruiken. Je hebt een volledig zicht op de planninglijsten en houdt deze up to date. Je verzamelt gegevens en maakt productieorders klaar. Je rapporteert en deelt deze gegevens met jouw collega’s van planning, aankoop en productie. Verder beheer je dagelijks de interne mailbox. Je beantwoordt interne aanvragen en je zorgt ervoor dat alle benodigde documentatie beschikbaar is.

  • Ben je een administratieve duizendpoot?
  • Ben je nauwkeurig en zoek je graag naar verbeteringen?
  • Ben je leergierig en hands-on ingesteld?
  • Functioneer je goed en graag in teamverband?
  • Werk je vlot met de PC (MS Office pakket) en ben je bovenal sterk met Excel?
  • Spreek je perfect Nederlands en vormt Engels spreken, lezen en schrijven geen probleem?
  • Heb je bovendien ervaring in een soortgelijke administratieve rol?


Echt iets voor jou?
Laat het ons weten! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar [email protected]

What’s in it for you?
Je komt terecht in dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst. Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 18 ADV-dagen, fietsleaseplan, glijdende werkuren, enz….).

Klantgericht       Verandering omarmen      Respect      Gepassioneerd door techniek