Sales Support Engineer (m/f/x)

Published on
March, 2024


Contact
[email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions NV meer dan 100 jaar knowhow in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot-Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Indië en Afrika).

Momenteel zoeken we een

Sales Support Engineer (m/f/x)

Als Sales Support Engineer maak je deel uit van het gearboxes (GB) team en ondersteun je het internationale sales team en onze klanten vanuit onze vestiging in Edegem. Je vormt in twee richtingen een brug tussen verkopers en/of klanten en de interne afdelingen, zoals productie, inkoop, planning, engineering maar ook verzending, finance en services. Je maakt onder andere selecties en offertes, logt orders en volgt deze op. Verder zoek je ook actief mee naar verbeteringen en oplossingen wanneer er zich problemen voordoen bij orders.

  • Ben jij minimaal in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een technische richting (bv. elektromechanica)? Of kan je relevante werkervaring voorleggen?
  • Spreek je perfect Nederlands en vormt Engels spreken, lezen en schrijven geen probleem? Kennis van Frans en Duits is een pluspunt, maar geen must.
  • Werk je vlot met de PC (o.a. MS Office pakket)? Schrikt een fikse dosis administratie je niet af?
  • Ben je een geboren planner, klantgericht, flexibel, communicatief en leergierig?
  • Ben je niet op je mondje gevallen en neem je graag initiatief?
  • Functioneer je goed en graag in teamverband?
  • Ben je creatief, gemotiveerd en heb je een hands-on mentaliteit?
  • Ben je sterk geïnteresseerd in techniek en ben je nieuwsgierig om meer te weten te komen over onze producten?

What’s in it for you?

Bij Sumitomo Drive Technologies EMEIA, zoeken we naar collega’s die onze passie voor technologie delen. Of je nu in engineering, verkoop, productie of één van de ondersteunende afdelingen werkt, het zit in ons DNA om onze klanten op de eerste plaats te zetten en hen oplossingen te bieden die het verschil maken. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit ons sterker maakt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is je talent en attitude die het verschil maken.

Je komt terecht in een dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst. Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (Maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, 18 ADV-dagen op jaarbasis, fietsleaseplan, opleidingsmogelijkheden, mogelijkheid tot telewerk (max. 2 dagen per week), enz…..

Overtuigd?

Laat het ons snel weten! Stuur je motivatie en CV naar [email protected]. Tot binnenkort!