Technisch-administratieve duizendpoot (x/m/v)

Published on
März 23, 2023


Contact

Leonardo da Vincilaan 1
2650 Edegem
Belgien

Mail: [email protected]

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions 100 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Indië en Afrika).

Momenteel zoeken we een

Technisch-administratieve duizendpoot (x/m/v)


Als Sales Engineer maak je deel uit van het team ‘Cooling Towers’ (CT) en ondersteun je het internationale sales team en onze klanten. Je vormt in twee richtingen een brug tussen verkopers en/of klanten en de interne afdelingen, zoals productie, inkoop, planning, engineering maar ook verzending, finance en services. Je maakt onder andere selecties en offertes, logt orders en volgt deze op. Klanten met vragen over de status van hun bestelling? Die help je met plezier verder!

Verder zoek je ook actief mee naar verbeteringen en oplossingen wanneer er zich problemen voordoen bij orders.

  • Heb je een bachelordiploma elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring? Heb je een technische achtergrond en de drive om veel bij te leren?
  • Spreek je perfect Nederlands en vormt Engels spreken, lezen en schrijven geen probleem? Kennis van Frans en Duits is een pluspunt, maar geen must.
  • Werk je vlot met de PC (o.a. MS Office pakket)? Schrikt een fikse dosis administratie je niet af?
  • Ben je een geboren planner, klantgericht, flexibel en leergierig?
  • Ben je niet op je mondje gevallen en neem je graag initiatief?
  • Functioneer je goed en graag in teamverband?
  • Ben je creatief, gemotiveerd en heb je een hands-on mentaliteit?
  • Ben je sterk geïnteresseerd in techniek en ben je nieuwsgierig om meer te weten te komen over onze producten?

Echt iets voor jou? Laat het ons weten! Stuur snel je motivatiebrief en CV naar [email protected]!

What’s in it for you?

Bij Sumitomo Drive Technologies EMEIA, zoeken we naar collega’s die onze passie voor technologie delen. Of je nu in engineering, verkoop, productie of één van de ondersteunende afdelingen werkt, het zit in ons DNA om onze klanten op de eerste plaats te zetten en hen oplossingen te bieden die het verschil maken. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit ons sterker maakt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is je talent en attitude die het verschil maken.

Je komt terecht in een dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst.

Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, 1,5 dag ADV-opbouw per maand, fietsleaseplan, enz….). We investeren in opleidingen zodat jij het beste uit jezelf kan halen!