Monteur pijpfitter

Published on
October , 2023


Company
Hansen Industrial Transmissions NV


Contact
[email protected]

Hansen Industrial Transmissions NV
Leonardo da Vincilaan 1
2650 Edegem
Belgien
Germany

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten.  Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions 100 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot-Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA-markt (Europa, Midden-Oosten, Afrika en Indië).

Momenteel zoeken we

Monteur/pijpfitter

 

Functieomschrijving:

Samen met je collega’s kan je worden ingeschakeld bij zowel het demonteren, monteren als eindmonteren van tandwielkasten. In de afdeling worden zowel nieuwe als gereviseerde kasten samengebouwd, alsook de complete samenbouw van drive packages wat zorgt voor een gevarieerde en zeer uitdagende job.

Ook het maken, leggen en braseren van de inwendige smeerleidingen en koelslangen en het maken en leggen van uitwendige smeerleidingen behoort tot je takenpakket.

 

Profiel:

  • Kan je zelfstandig en veilig werken in een industriële omgeving?
  • Kan je planlezen en heb je kennis van meetgereedschappen?
  • Behaalde je een diploma TSO of Bachelor (elektro)mechanica of auto mechanica, of gelijkwaardig door ervaring?
  • Heb je ervaring in het werken met een rolbrug en hijsgereedschappen?
  • Ben je leergierig?
  • Werk je nauwgezet en kwaliteitsgericht?
  • Ben je bereid in dagdienst te werken, en indien nodig in vroege-late te werken?
  • Ben je flexibel?
  • Ben je een teamplayer?
  • Volg je de veiligheidsrichtlijnen nauwkeurig op en gebruik je waar nodig persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s)?

Ja? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken! Stuur ten laatste op vrijdag 27/10/2023 je motivatiebrief en CV naar [email protected]!

Wij bieden jou een afwisselende job met verantwoordelijkheid in een dynamisch en groeiend team. Je start met een contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 9 ADV-dagen, fietsleaseplan, enz…). Bovendien kom je terecht in een toffe en flexibele werkomgeving.